Zoeken naar auto koerier amsterdam

auto koerier amsterdam
 
Vacatures Chauffeurs Marktplaats.nl.
MBO Tot en met 24 uur. Chauffeur Koerier bakwagen, L3/L4 bus of kleine bus. Wij zoeken chauffeurs mag ook zzp! Voor diverse routes want de drukke periode komt er weer aan! Heel afwisselend werk, van kleine pakketjes met een kleinere auto bezorgen tot pakketten bezorgen met een bakwagen of een l3 bus. Van 20 uur tot 40 uur per week werken. Wat jij graag wil! Overige niveaus Variabele uren. ABC Express B.V. Multitaskers gezocht: word Buschauffeur! Je rijdt in een moderne bus, vol passagiers. Je hebt niet onbeperkt brandstof tot je beschikking en moet ook het drukke verkeer in de gaten houden. Kleine moeite voor jou? Dan ben jij een echte multitasker en zoeken we jou! Word parttime buschauffeur in o.a. Omgeving amsterdam, schiphol, uithoorn, haarlem.
XP Koeriers Koeriersdienst voor spoedleveringen, ook koel vries transport.
XP Koeriers maakt gebruik van GPS-Tracking. waardoor het voor ons mogelijk is om al onze voertuigen real-time te kunnen volgen. Sinds Februari 2014 rijden we met drie elektrische bestelauto's' voornamelijk in Amsterdam. In December 2013 waren dit nog twee auto's. door de verhoogde vraag naar Elektrisch transport binnen de Gemeente Amsterdam hebben wij dus ons wagenpark in twee maanden tijd uitgebreid met een derde auto.
Vacatures Koerier met eigen auto Vacat.
aan de slag als koerier auto voor bezorging. Je bent een slimme HBO of WO student of recent afgestudeerd Je bent zelfstandig en je hebt een aanpakkersmentaliteit Je beschikt over een sterk ontwikkeld 3 dagen geleden Opslaan. Koerier auto Zoeterwoude.
Koerier Amsterdam Spoed koeriersdienst Sneltransport.
24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Altijd snelle en goede service tegen een redelijke prijs. Binnen 24 uur uw spoed zending overal afgeleverd binnen de EU. Altijd een nette en vriendelijke koerier. Nieuwe en betrouwbare auto's.' Koeriersdienst in Amsterdam met persoonlijke service.
Koerier-vacatures in Amsterdam november 2018 Indeed.nl.
De ideale DoorMeal Koerier: Je gaat aan de slag als Koerier voor DoorMeal om maaltijden door Amsterdam en de rest van Nederland te bezorgen. Changing Life 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor CL Retail Vacatures in Amsterdam.
Koerier vacatures in Amsterdam YoungCapital.
Amsterdam, 1372, per uur, Weekendwerk. De aankomende maanden kan voor je een uitstekend salaris aan de slag als koerier op doordeweekse avonden en op zaterdag. Je rijdt in een bestelbusje rond met de radio aan, een zelfstandige en vooral leuke functie! Ben jij elke zaterdag beschikbaar en rijd je graag in de auto?
De Fietskoerier Amsterdam Zorgvuldig, vriendelijk en snel.
DE FIETSKOERIER AMSTERDAM. Betrouwbaar, snel en enorm duurzaam. Op de fiets door weer en wind. Bestel nu een rit. Wij zijn enthousiaste fietskoeriers die op snelle en verantwoorde wijze het drukke Amsterdamse verkeer omzeilen zodat we jouw pakketje of document op tijd af kunnen leveren. Duurzamer dan met de auto en vaak ook goedkoper!
120 Koerier vacatures in Noord-Holland Adzuna.
De Adzuna score voor de recentheid van deze zoekopdracht is 1.82, wat suggereert dat de vraag voor vacatures voor Koerier vacatures in Noord-Holland is toenemend. Bedrijven bieden op dit moment vacatures voor Koerier vacatures in Noord-Holland inclusief CBRE Global Investors EMEA BV, Timing., Er zijn 120 vacatures voor Koerier vacatures in Noord-Holland die per direct op zoek, vergeleken met 41 in Amsterdam.
Parttime/fulltime koeriers met eigen auto gezocht voor DHL Amsterdam.
Wat ga je doen? Met je eigen auto rijd jij als koerier je route langs de klanten, waar je pakketten en documenten gaat bezorgen of afhalen. Jouw standplaats is de omgeving Amsterdam en jouw routes liggen ook in die omgeving.

Contacteer ons