Resultaten voor koerier duiven

koerier duiven
 
Koerier Vacatures in Duiven Vacatures.nl.
Dan kun je. Als koerier ben je verantwoordelijk om op tijd pakketten bij de klant te leveren. Dit doe je met je eigen bus. Maximale woon-werkafstand van 15 kilometer Locatie. Blijf op de hoogte van de nieuwste Koerier vacatures in Duiven!
Duifpost.
Duifpost is een jonge en kleinschalige koeriersdienst welke gespecialiseerd is in het vervoeren van duiven. Wij ontzorgen u graag in het vervoeren van uw duiven. De werktijden van Duifpost zijn over het algemeen op werkdagen s avonds en op zaterdag de gehele dag.
DACA Koerier: de duiven koerier van Nederland.:
Waarom kiezen voor DACA Koerier? en het allerbelangrijkste: bij ons is een afspraak een afspraak! Wij verzorgen de transporten voor de Kweek centrums van Natural en Eijerkamp. Op gezette tijden krijgen wij van Natural en Eijerkamp de opdracht om de door Nederlandse liefhebbers aangekochte duiven te bezorgen door heel Nederland.
Koerier Duiven De Telefoongids.
Koerier in Duiven. Koerier in Duiven. Effect 9, 6921RG, Duiven. Want to learn more? Get in touch today. TNT is an international shipping company. We aim to help businesses grow through offering a wide range of efficient, flexible and speedy services.
Duivenvervoer.nl Dé duivenkoerier van Nederland.
Bij het klikken op verzenden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. 1ste duif: 35.00. 2e, 3e duif etc. 5.00 per duif. Geldig vanaf hetzelfde ophaaladres. 1ste duif 5000., 2e, 3e duif etc. 5.00 per duif. Geldig vanaf hetzelfde ophaaladres.
Koerier Duivenfilms.
Koerier 001 t/m 025. Welkom bij Koerier Duivenfilms. KoerierDuivenfilms staat sinds 1988 garant voor professioneel gemaakte films met boeiende, diepgravende én leerzame reportages over gevestigde namen en aanstormend talent uit Nederland en België, over de disciplines en spelsystemen die zij beoefenen, en niet te vergeten over hun vliegende atleten.
Koerier-vacatures in Duiven november 2018 Indeed.nl.
Vacatures zoeken Bedrijfsreviews Cv's' zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen.: functie, trefwoorden of bedrijf. plaats, provincie of postcode. vacatures voor Koerier in Duiven. Mijn recente zoekopdrachten. Amsterdam Haarlem Zwanenburg. Gemeente Haarlem Zwanenburg. Primark Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt.
Koeriersdienst Duiven Koeriersbedrijf On-Time.
Een koerier gezocht in Duiven is verleden tijd! Kies voor On-Time; het koeriersbedrijf in Duiven! Terug in de tijd. On-Time International is als koeriersdienst van start gegaan in 2005. In dit jaar hebben Raymond Vermeulen en Renzo Peter hun krachten gebundeld en is On-Time International opgericht.
HdV Koerier Duivenkoerier.
De ene week heb je een mooi jong ploegje duiven en de andere week kan het gehalveerd zijn. HDV Koerier komt met een nieuw concept voor de duivensport. Als u vanaf 1 april uw ringen ontvangt voor de jonge duiven, geeft u deze ringnummers aan mij door en betaald u daarvoor 200, incl.

Contacteer ons