Meer resultaten voor kollumer koerier

kollumer koerier
 
Transport Online De Kollumer Koerier failliet verklaard.
Sinds 2005 heeft schoonzoon Siebe de Jong, die al werkzaam was binnen de Kollumer Koerier BV, de zaken overgenomen. De Kollumer Koerier BV is een koeriersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van zaken in de breedste zin van het woord, zowel regulier op contractbasis als adhoc, in de Benelux en in geheel Europa.
RTV NOF.
Privacybeleid RTV NOF. Kollumer Koerier BV vraagt faillissement aan. KOLLUM Er dreigt een faillissement voor De Kollumer Koerier BV uit Kollum. Het bedrijf heeft geen oplossing gevonden voor zijn financiële problemen, zo bleek zaterdag op een bijeenkomst voor het personeel.
Kollumer Koerier Kollumerland ca Noordoost Friesland.
de Jong, die al werkzaam was binnen de Kollumer Koerier BV, de zaken overgenomen.De Kollumer Koerier BV is een koeriersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van zaken in de breedste zin van dit begrip, zowel regulier op contractbasis als adhoc, in de Benelux en in geheel Europa met uitzondering van risicolanden.De Kollumer Koerier BV heeft een reputatie opgebouwd met het uitvoeren van overeenkomsten voor verscheidene plaatselijke overheden en grote ondernemingen.
Faillissement De Kollumer Koerier B.V. te Kollum F.17/17/88 FaillissementsDossier.nl.
Kollumer Koerier loopt stuk op lage prijzen en laat zich failliet verklaren. De Kollumer Koerier vraagt faillissement aan. FaillissementsDossier.nl spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen.
De Kollumer Koerier B.V. Kollum Oozo.nl.
Op 3 oktober 2017 is het faillissement uitgesproken van De Kollumer Koerier B.V. Het insolventienummer is F.17/17/88. De Kollumer Koerier B.V. is gevestigd in Kollum. De Kollumer Koerier B.V. is actief in de branche Vervoer en opslag. de Jong Kollum Beheer B.V.
De Kollumer Koerier vraagt faillissement aan.
Er werd meer geld uitgegeven dan dat er inkomsten waren De Kollumer Koerier vraagt faillissement aan. za 30 september 2017 17.36 uur. De Kollumer Koerier BV uit Kollum vraagt maandag faillissement aan. Ruim 50 werknemers kregen het nieuws zaterdag te horen tijdens een bijeenkomst.
De Kollumer Koerier vraagt faillissement aan Omrop Fryslân.
Er werken op dit moment zo'n' 60 mensen bij de Kollumer Koerier, waarvan er ongeveer 50 in vaste diens zijn. Volgens betrokkenen is de kans op een doorstart klein en zal de rechtbank het faillissement dinsdag uitspreken. Kollumer Koerier faillisement.

Contacteer ons